Srpen 2009

charlieho andílci na plný pecky

30. srpna 2009 v 13:25 | dylansanders |  O andílcích

Hlavní role Charlieho andílci:Na plný pecky

30. srpna 2009 v 13:10 | dylansanders |  Ostatní
Natalie Cook Cameron Diaz
Dylan Sanders Drew Barrymore
Alex Munday Lucy Liu
Bosley Bernie Mac
Madison Lee demi Moore
Charlieho andílci: Na plný pecky
Dylan Sanders Natalie Cook Alex Munday


Bosley



Demi Moore
Madison Lee

Narozeniny Cameron

30. srpna 2009 v 12:45 | dylansanders |  Narozeniny
Cameron Diaz slaví 30.8. narozeniny. Je jí 37let.


Fotky z Charlieho andílků

24. srpna 2009 v 19:21 | dylansanders |  O andílcích

Tapety Cam

24. srpna 2009 v 19:17 | dylansanders |  Cameron Diaz

Tapety Drew

24. srpna 2009 v 19:13 | dylansanders |  Drew Barymoore

Tapety Lucy Liu

24. srpna 2009 v 19:08 | dylansanders |  Lucy Liu

O Charlieho andílcích

24. srpna 2009 v 19:06 | dylansanders |  O filmu
Originální název: Charlie's Angels
Žánr: Akční, Dobrodružný, Komedie, Thriller
Rok výroby: 2000
Režie: McG
Originální název: Charlie's Angels: Full Throttle
Žánr: Akční, Dobrodružný, Komedie, Kriminální, Thriller
Rok výroby: 2003
Režie: McG

Charlieho andílci

Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí. Jaký bezohledný padouch stojí za únosem? O co mu vlastně jde? A jak se mu dostat na kobylku?

Na tři otázky musí najít odpovědi tři krásné špičkové agentky Natalie, Dylan a Alex, které pracují pro soukromou detektivní agenturu pana Charlieho. Každá z dívek je docela jiná, ale něco mají všechny tři společné - inteligenci a sexappeal. Obé používají se stejným šarmem a jistotou jako asijská bojová umění, ruční i těžké palné zbraně a nejvyspělejší špionážní techniku.


Charlieho andílci:Na plný pecky

Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) a Alex Munday (Lucy Liu) jsou znovu v akci! Tentokrát jsou v sázce dva stříbrné prsteny, které mají mnohem vyšší hodnotu, než by se na první pohled zdálo. Obsahují totiž velmi cenné informace, s jejichž pomocí lze odhalit novou identitu všech osob, zařazených do národního programu pro ochranu svědků.

Když svědkové postupně začínají umírat, Charlieho andílky čeká nový úkol. Pouze s použitím jejich talentu pro mistrná přestrojení, dokonalých špionážních schopností a znalostí bojových umění je možné zastavit zákeřného pachatele - tajemnou Angel (Demi Moore). Za vydatné podpory svého spolehlivého spolupracovníka Jimmyho Bosleyho (Bernic Mac) se ostřílené trio vydává vstříc novému dobrodružství, jehož průběh však nečekaně naruší Dylan, která je přinucena postavit se tváří v tvář temnému tajemství ze své minulosti - tajemství, které ohrozí životy jejích dvou nejlepších kamarádek.

Životopis Lucy

24. srpna 2009 v 18:58 | dylansanders |  Lucy Liu
Lucy se narodila čínským rodičům, kteří imigrovali do USA z mainlandské číny. Lucy vyrůstala mluvíc dvěma jazyky anglicky a mandarínskou čínštinou. Poté co dokončila střední školu Brooklyn's Stuyvesant, začala studovat na University of Michigan asijské jazyky a kultury, kde také začala studovat herectví, tanec a zpěv. Její první práce pro film byla role číšnice v seriálu "Beverly Hills 90210". Následovalo více větších rolí v několika televizních show, jako role v televizním seriálu "Pearl."

Její největší průlom přišel v roce 1998, když dostala roli Ling Woo v seriálu "Ally McBeal". Nejprve se zůčastnila konkurzu pro roli Nelle Porter do které nakonec obsadili australskou herečku Portia DeRossi. Lucy na producenta Davida E. Kelleyho udělala takový dojem, že speciálně pro ni vytvořil roli Ling Woo. Postava byla zpočátku údajně vytvořena jen na několik dílů, ale její postava byla natolik populární, že se stala pravidelným hereckým členem v tomto seriálu.

Lucy byla vybrána časopisem "Entertainment Weekly" jako jedna z nejvíce sexy žen na televizní obrazovce. K jejím televizním rolím patří ER (srdečný příběh mladé matky jejíž dítě zemře na AIDS), " High Incident", "NYPD Blue", "L.A. Law", THE X-FILES a "Pearl". Ve filmu "Payback"
si zahrála po boku Mela Gibsona a film "True Crime" zase režíroval Clint Eastwood (oba 1999).

Ve stejný rok si zahrála také ve významné roli ve filmu "Play It to the Bone". O rok později si zahrála v historické bojové komedii po boku Jackieho Chana ve filmu "Shanghai Noon", kde si zahrála unesenou princeznu, jejíž otec byl císař. V roce 2000 si také zahrála pravděpodobně v její nejvýznamnější roli po boku Drew Barrymore a Cameron Diaz ve filmu Charlieho Andílci "Charlie's Angels".


Životopis Cameron

24. srpna 2009 v 18:56 | dylansanders |  Cameron Diaz
Cameron Diaz vyrůstala jako běžná Američanka, tedy až na její přirozenou krásu. Její otec Emilio je původem z Kuby, je mistrem ve společnosti California Oil. Její máma Billie, která je míšenka německé, anglické a americké kultury, pracuje ve firmě zabývající se importem a exportem. Když vyrůstala byla jako mnoho jejich vrstevnic - poslouchala moderní hudbu a byla divoká. Jako náctiletá začala navštěvovat Hollywoodské párty na kterých zůstávala dlouho do rána.

A právě díky navštěvování různých večírků se potkala s Jeffem Dunasem, který ji nabídl práci pro Elite modeling agency. Ačkoliv si Cameron nejprve myslela, že je tato práce pochybná, vzala si jeho vizitku a nejprve se o této nabídce radila s rodinou a přáteli. Nakonec se v 16 letech rozhodla začít kariéru modelky.

Poté co opustila Long Beach, začala cestovat po celém světě jako modelka, začala se objevovat v mnoha různých magazínech. Ve svých 18-ti letech měla otravu alkoholem, když byla Australii. Ve 21 letech se vrátila zpět do Kalifornie a ačkoli pokračovala v práci modelky, chtěla však ještě více. V roce 1994 se zúčastnila konkurzu na malou roli ve filmu Maska "The Mask". Ačkoliv neměla naprosto žádné herecké zkušenosti, získala hlavní ženskou roli po boku komika Jima Carreyho.

Následovala další role v nízko-rozpočtových filmech jako "The Last Supper", Líbánky bez ženicha "Feeling Minnesota" kde si zahrála po boku Keanu Reevese. Najednou Cameron začala cítit, že dosáhla hereckého vrcholu. Pokračovala dále v herectví ve filmu Svatba mého nejlepšího přítele "My Best Friends Wedding", kde hraje spolu s Julií Roberts.

Krátce poté opět zasáhla stříbrné plátno filmem Extra život "A Life Less Ordinary" hrající poboku Ewana McGregora. Bohužel tento film nebyl příliš přijatý kritikou, ale skutečně Cameron nasměroval do nové věhlasné role Něco na té Mery je "There's Something About Mary", kde hrála po boku Bena Stillera a Matta Dillona. S hercem Dillonem se intimně seznámila při natáčení a tři roky spolu chodili. Také si zahrála po boku Al Pacina v "Any Given Sunday" a s Johnem Cusackem ve filmu V kůži Johna Malkoviche "Being John Malkovich". Také si zahrála s Drew Barrymore a Lucy Liu ve filmu Charlieho andílci "Charlie's Angels".

Roku 1995 byla vybrána Empire magazínem jako jedna ze 100 nejvíce sexy hereček ve filmové historii a roku 1998 byla vybrána People Magazínem jako jedna z 50 nejkrásnějších lidí světa.

Životopis Drew

24. srpna 2009 v 18:54 | dylansanders |  Drew Barymoore
Drew Barrymore je dcera herce Johna Drew Barrymore Jr. a Ildiko Jaid. Drew má herectví v krvi, neboť její prarodiče byli také herci a pokud je váš kmotr Steven Spielberg, pak je herectví spíše podmínkou. Drew se už jako devítiměsíční objevila před kamerami v reklamě na psí jídlo Puppy Choice. Ve dvou letech se poprvé objevila v televizním filmu "Suddenly Love" a svůj filmový debut si odbyla v "Altered States" (1980). V sedmi letech se z Drew stala opravdová dětská celebrita a to díky veleúspěšnému filmu Stevena Spielberga E.T. - Mimozemšťan "E.T. the Extra-Terrestrial" (1982). Obrovský úspěch filmu jí získal miliony fanoušků a také další významné role v "Irreconcilable Differences" (1984) a "Firestarter" (1984).

Mladá herečka bohužel nedokázala zvládnout tak velkou popularitu a velmi často chodila na různé patry, kde pila alkohol (to jí bylo devět let) a zanedlouho poté vyzkoušela drogy. Nakonec skončila v rehabilitačním centru a později o svých zkušenostech napsala autobiografii Little Girl Lost.

Díky její pověsti divokého dítěte s velkými problémy se jí velmi těžko dařilo získat nějakou roli, většinou dostávala nevýznamné roličky, například v "Firestarter" (1984), "Irreconcilable Differences" (1984) a "Cat's Eye" (1985). Přesto se jí postupem času podařilo získat role ve filmech, které opravili její špatnou image, jako "Poison Ivy" (1992), "Guncrazy" (1992) a úspěšném televizním seriálu "Malibu Road" (1992-2000). Také se jí podařilo získat hlavní roli v televizním drama Příběh Amy Fisherové "The Amy Fisher Story". Pravdivý příběh o dívce z Long Islandu, která postřelila ženu svého milence Joeye Buttafuoce. Děj filmu se vrací do období před dvěma lety, kdy 16-letá Amy Fischerová dostává od svých solventních rodičů k narozeninám auto a seznamuje se s automechanikem Joeyem.

Drew Barrymore se v devatenácti letech na velmi krátkou dobu vdala za herce Jeremyho Thomase, vztah vydržel od března do května roku 1994. Svou kariéru opět okořenila, tentokráte několika tetováními, nahým pózováním a rozhovorem pro Playboy. Také ukázala své odhalené poprsí v televizní show Davida Lettermana.

Její filmové štěstí se začalo opět probouzet, když předvedla skvělý výkon v psychologickém drama Dámská jízda "Boys on the Side" (1995), kde si zahrála s Whoopi Goldberg a Mary-Louise Parker. Následujícím rokem její špatnou pověst úplně zhasla a vytvářila se nová, tentokráte velmi pozitivní díky několika dobrým rolím. Nejprve v horroru Vřískot "Scream" a posléze v hudební komedii Woodyho Allena Všichni říkají: Miluji tě "Everyone Says I Love You". Její kariéra nabrala na nových obrátkách a Drew maximálně pracovala na nové image dívky, která se vydala tou správnou cestou. Což potvrdila hlavní rolí v úspěšné novodobé verzi popelky Věčný příběh "Ever After" (1998), za kterou dle neoficiálních zdrojů získala 3 miliony dolarů. Její další hlavní role byla v romantické komedii Píseň pro nevěstu "The Wedding Singer" (1998), která ji ustanovila novým miláčkem Amerického publika.

V romantické komedii Nepolíbená "Never Been Kissed" (1999), si zahrála mladou novinářka, která se kvůli článku vrátila na střední školu. V tomto úspěšném filmu, který nejen nezvratně potvrdil její novou image, ale usadil Drew mezi významné herecké osobnosti si zahrála spolu s Leelee Sobieskovou. Úspěch si zasloužila nejen za herecký výkon, ale za svou první práci hlavní producentky. Drew pokračovala v obou oborech v akční komedii Charlieho andílci "Charlie's Angels" (2000), kde si spolu s ní v roli sexy agentek zahráli Cameron Diaz a Lucy Liu.

V létě 2000 se zasnoubila s Kanaďanem Tomem Greenem, kterého si v roce 2001 vzala. Jejich vztah bohužel dlouho nevydržel a v říjnu 2002 se rozvedli.

V roce 2007 byla zvolena časopisem PEOPLE za nejkrásnější ženu světa a porazila i slavnou herečku Angelinu Jolie a stala se novou tváří kosmetické značky COVERGIRL.

Drew Barrymore je i vzorem herečky Mary-Kate Olsen která řekla: "mým vzorem je Drew Barrymore,protože jsme stejné! Také se narodila do herecké rodina a kvůli tomu byla také obviňována stejně jako já!"

Filmografie Drew

24. srpna 2009 v 18:53 | dylansanders |  Drew Barymoore
Povolání: Herečka, producentka, režisérka
Věk: 34
Datum narození: 22. 02. 1975
Místo narození: Culver City, Kalifornie, USA
Znamení: Ryby
Výška: 163 cm

Filmografie

Jako herečka
2011 -Going the Distance
2010 -Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin and the Chipmunks II)
2009 -Almost Famous II
2009 -Everybody's Fine
2009 -Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You) role:: Mary Harris
2009 -Saturday Night Live: The Best of Amy Poehler role:: Desiree/Abigail Breslin
2009 -Whip It!
2008 -Čivava z Beverly Hills (Beverly Hills Chihuaha) role:: Chloe
2008 -Grey Gardens role:: 'Little' Edith Bouvier Beale
2007 -Lucky You role:: Billie Offer
2007 -Maquillando entre monstruos role:: Gertie
2007 -Hudbu složil, slova napsal (Music And Lyrics) role:: Sophie Fisher
2007 -Noche desesperada, La role:: Danielle De Barbarac
2006 -Zvědavý George (Curious George) role:: Maggie
2006 -Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film role:: Casey Becker
2005 -Episode #1.1 role:: Gertie
2005 -Fanaticky zamilován (Fever Pitch) role:: Lindsey
2005 -Shadows of the Bat: The Cinematic Saga of the Dark Knight - Reinventing a Hero
2004 -50x a stále poprvé (50 First Dates) role:: Lucy Whitmore
2004 -My Date with Drew
2004 -Talkin' Pidgin: Hawaiian Slang
2003 -David Cross: Let America Laugh
2003 -Baba na zabití (Duplex) role:: Nancy Kendricks
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role:: Dylan Sanders
2002 -Milujte svého zabijáka (Confessions of a Dangerous Mind) role:: Penny
2002 -Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell role:: Barbara Hernandez
2002 -The E.T. Reunion
2001 -Donnie Darko role:: Karen Pomeroy
2001 -Freddyho úlet (Freddy Got Fingered) role:: pan Davidson's Receptionist
2001 -Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) role:: Beverly Donofrio
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels) role:: Dylan Sanders
2000 -Skipped Parts role:: Fantasy Girl
2000 -Titan A.E. role:: Akima
1999 -Family Guy role:: Jillian / ...
1999 -Nepolíbená (Never Been Kissed) role:: Josie Geller
1999 -Olive, the Other Reindeer role:: Olive
1998 -Věčný příběh (Ever After) role:: Danielle De Barbarac
1998 -Co se doma usmaží (Home Fries) role:: Sally Jackson
1998 -Píseň pro nevěstu (Wedding Singer, The) role:: Julia
1997 -Best Men role:: Hope
1997 -Wishful Thinking role:: Lena
1996 -Všichni říkají: Miluji tě (Everyone Says I Love You) role:: Skylar Dandridge
1996 -Vřískot (Scream) role:: Casey Becker
1995 -Batman navždy (Batman Forever) role:: Sugar
1995 -Dámská jízda (Boys on the Side) role:: Holly Pulchik-Lincoln
1995 -Šílená láska (Mad Love) role:: Casey Roberts
1994 -Pistolnice (Bad Girls) role:: Lilly Laronette
1994 -Inside the Goldmine role:: Daisy
1993 -Doppelganger role:: Holly Gooding
1993 -No Place to Hide role:: Tinsel Hanley
1993 -The Amy Fisher Story role:: Amy Fisher
1993 -Waynův svět 2 (Wayne's World 2) role:: Bjergen Kjergen
1992 -2000 Malibu Road role:: Lindsay Rule
1992 -Milenci se zbraní (Guncrazy) role:: Anita Minteer
1992 -Jedovatý břečťan (Poison Ivy) role:: Ivy
1992 -Sketch Artist role:: Daisy Drew
1992 -Waxwork II: Lost in Time role:: Vampire Victim #1
1991 -Motorama role:: Fantasy Girl
1989 -Far from Home role:: Joleen Cox
1989 -See You in the Morning role:: Cathy Goodwin
1989 -Simpsonovi (Simpsons, The) role:: Sophie
1987 -A Conspiracy of Love role:: Jody Woldarski
1986 -Babes in Toyland role:: Lisa Piper
1985 -Kočičí oko (Cat's Eye) role:: Our Girl, Amanda
1985 -Star Fairies role:: Hillary
1985 -The Ray Bradbury Theater role:: Heather Leary
1984 -CBS Schoolbreak Special role:: Susan
1984 -Ohnivé oči (Firestarter) role:: Charlene 'Charlie' McGee
1984 -Irreconcilable Differences role:: Casey Brodsky
1982 -E.T. - Mimozemšťan (E.T. the Extra-Terrestrial) role:: Gertie
1980 -Mutace (Altered States) role:: Margaret Jessup
1980 -Bogie role:: Leslie Bogart
1978 -Suddenly, Love role::
1977 -ABC Weekend Specials role:: Con Sawyer

Jako režisérka
2009 -Whip It!
2004 -Choose or Lose Presents: The Best Place to Start

Jako producentka
2009 -Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You)
2009 -Whip It!
2008 -"Shoot to Kill"
2005 -Fanaticky zamilován (Fever Pitch)
2003 -Baba na zabití (Duplex)
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle)
2001 -Donnie Darko
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels)
1999 -Nepolíbená (Never Been Kissed)
1999 -Olive, the Other Reindeer

Jako skladatelka
2007 -Lucky You
2007 -Hudbu složil, slova napsal (Music And Lyrics)

Filmografie Cameron

24. srpna 2009 v 18:49 | dylansanders |  Cameron Diaz
Povolání: Herečka
Věk: 36
Datum narození: 30. 08. 1972
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Panna
Výška: 175 cm

Filmografie

Jako herečka
2008 -Mejdan v Las Vegas (What Happens in Vegas) role:: Joy
2007 -Shrek Třetí (Shrek the Third) role:: Princess Fiona
2006 -Prázdniny (Holiday, The) role:: Amanda Woods
2005 -Zná ji jako svý boty (In Her Shoes) role:: Maggie
2004 -Far Far Away Idol role:: Fiona
2004 -Shrek 2 role:: Princess Fiona
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role:: Natalie Cook
2002 -Gangy New Yorku (Gangs of New York) role:: Jenny Everdeane
2002 -Minority Report role::
2002 -Prostě sexy (The Sweetest Thing) role:: Christina Walters
2001 -Shrek role:: Princess Fiona
2001 -Vanilkové nebe (Vanilla Sky) role:: Julie Gianni
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels) role:: Natalie Cook
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role:: sama sebe
1999 -Vítězové a poražení (Any Given Sunday) role:: Christina Pagniacci
1999 -V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich) role:: Lotte Schwartz
1999 -Man Woman Film role:: Random Celebrity
1998 -Strach a hnus v Las Vegas (Fear and Loathing in Las Vegas) role:: Blonde TV Reporter
1998 -Něco na té Mary je (There's Something About Mary) role:: Mary Jensen
1997 -Extra život (A Life Less Ordinary) role:: Celine Naville
1997 -Svatba mého nejlepšího přítele (My Best Friend's Wedding) role:: Kimberly Wallace
1996 -Hlava nad vodou (Head Above Water) role:: Nathalie
1995 -Poslední smích (The Last Supper) role:: Jude
1994 -Maska (Mask, The) role:: Tina Carlyle

Jako producentka
2005 -Costa Rica
2005 -Yellowstone: Part 1
2005 -Yellowstone: Part 2

Filmografie Lucy

24. srpna 2009 v 18:47 | dylansanders |  Lucy Liu
Povolání: Herečka
Věk: 40
Datum narození: 2. 12. 1968
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec
Výška: 160 cm

Filmografie
Jako herečka
2008 -Kung Fu Panda role:: Viper
2008 -Pilot role:: Mia Mason
2007 -Krycí jméno: Čistič (Code Name: The Cleaner) role:: Gina
2007 -Dirty Sexy Money role:: Nola Lyons
2006 -Nabít a zabít (Lucky Number Slevin) role:: Lindsey
2006 -Ošklivá Betty (Ugly Betty) role:: Grace Chin
2005 -Domino role:: Taryn Miles
2005 -J2 Revised role:: Future Jade
2004 -Game Over role:: Raquel Smashenburn
2004 -Joey role:: Lauren Beck
2004 -Kill Bill 2 (Kill Bill: Volume 2) role:: O-Ren Ishii
2004 -Maya & Miguel role:: Maggie Lee
2004 -Legenda o Mulan 2 (Mulan 2) role:: Mei
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role:: Alex Munday
2003 -Kill Bill (Kill Bill: Vol. 1) role:: O-Ren Ishii
2002 -Tělo na tělo (Ballistic: Ecks vs. Sever) role:: Agent Sever
2002 -Bygones role::
2002 -Chicago role:: Kitty Baxter
2001 -Hotel role:: Kawika
2001 -Queen Bee role:: Ling Woo
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels) role:: Alex Munday
2000 -Tenkrát na východě (Shanghai Noon) role:: Princess Pei Pei
1999 -Futurama (TV seriál) (Futurama) role:: sama sebe
1999 -Sexuální praktiky pozemšťanů (Mating Habits of the Earthbound Human, The) role:: The Female's Friend (Lydia)
1999 -Odplata (Payback) role:: Pearl
1999 -Boxeři (Play It to the Bone) role:: Lia
1999 -Pravda zabíjí (True Crime) role:: Toy Shop Girl
1998 -Making Spirits Bright role:: Ling Woo
1997 -Ally McBealová (Ally McBeal) role:: Ling Woo
1997 -Za branami pekla (Gridlock'd) role:: Cee-Cee
1996 -High Incident role:: důstojník Whin
1996 -Jerry Maguire role:: Former Girlfriend

Jako producentka
2007 -Krycí jméno: Čistič (Code Name: The Cleaner)

Lucy a zvířata

24. srpna 2009 v 18:41 | dylansanders |  Lucy Liu

Foto Lucy

24. srpna 2009 v 18:40 | dylansanders |  Lucy Liu

Foto Cameron

24. srpna 2009 v 18:36 | dylansanders |  Cameron Diaz

Drew a pejsci

24. srpna 2009 v 18:32 | dylansanders |  Drew Barymoore

Foto Drew

24. srpna 2009 v 18:29 | dylansanders |  Drew Barymoore