Filmografie Cameron

24. srpna 2009 v 18:49 | dylansanders |  Cameron Diaz
Povolání: Herečka
Věk: 36
Datum narození: 30. 08. 1972
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Panna
Výška: 175 cm

Filmografie

Jako herečka
2008 -Mejdan v Las Vegas (What Happens in Vegas) role:: Joy
2007 -Shrek Třetí (Shrek the Third) role:: Princess Fiona
2006 -Prázdniny (Holiday, The) role:: Amanda Woods
2005 -Zná ji jako svý boty (In Her Shoes) role:: Maggie
2004 -Far Far Away Idol role:: Fiona
2004 -Shrek 2 role:: Princess Fiona
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role:: Natalie Cook
2002 -Gangy New Yorku (Gangs of New York) role:: Jenny Everdeane
2002 -Minority Report role::
2002 -Prostě sexy (The Sweetest Thing) role:: Christina Walters
2001 -Shrek role:: Princess Fiona
2001 -Vanilkové nebe (Vanilla Sky) role:: Julie Gianni
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels) role:: Natalie Cook
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Hollywood) role:: sama sebe
1999 -Vítězové a poražení (Any Given Sunday) role:: Christina Pagniacci
1999 -V kůži Johna Malkoviche (Being John Malkovich) role:: Lotte Schwartz
1999 -Man Woman Film role:: Random Celebrity
1998 -Strach a hnus v Las Vegas (Fear and Loathing in Las Vegas) role:: Blonde TV Reporter
1998 -Něco na té Mary je (There's Something About Mary) role:: Mary Jensen
1997 -Extra život (A Life Less Ordinary) role:: Celine Naville
1997 -Svatba mého nejlepšího přítele (My Best Friend's Wedding) role:: Kimberly Wallace
1996 -Hlava nad vodou (Head Above Water) role:: Nathalie
1995 -Poslední smích (The Last Supper) role:: Jude
1994 -Maska (Mask, The) role:: Tina Carlyle

Jako producentka
2005 -Costa Rica
2005 -Yellowstone: Part 1
2005 -Yellowstone: Part 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama