Filmografie Lucy

24. srpna 2009 v 18:47 | dylansanders |  Lucy Liu
Povolání: Herečka
Věk: 40
Datum narození: 2. 12. 1968
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec
Výška: 160 cm

Filmografie
Jako herečka
2008 -Kung Fu Panda role:: Viper
2008 -Pilot role:: Mia Mason
2007 -Krycí jméno: Čistič (Code Name: The Cleaner) role:: Gina
2007 -Dirty Sexy Money role:: Nola Lyons
2006 -Nabít a zabít (Lucky Number Slevin) role:: Lindsey
2006 -Ošklivá Betty (Ugly Betty) role:: Grace Chin
2005 -Domino role:: Taryn Miles
2005 -J2 Revised role:: Future Jade
2004 -Game Over role:: Raquel Smashenburn
2004 -Joey role:: Lauren Beck
2004 -Kill Bill 2 (Kill Bill: Volume 2) role:: O-Ren Ishii
2004 -Maya & Miguel role:: Maggie Lee
2004 -Legenda o Mulan 2 (Mulan 2) role:: Mei
2003 -Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) role:: Alex Munday
2003 -Kill Bill (Kill Bill: Vol. 1) role:: O-Ren Ishii
2002 -Tělo na tělo (Ballistic: Ecks vs. Sever) role:: Agent Sever
2002 -Bygones role::
2002 -Chicago role:: Kitty Baxter
2001 -Hotel role:: Kawika
2001 -Queen Bee role:: Ling Woo
2000 -Charlieho andílci (Charlie's Angels) role:: Alex Munday
2000 -Tenkrát na východě (Shanghai Noon) role:: Princess Pei Pei
1999 -Futurama (TV seriál) (Futurama) role:: sama sebe
1999 -Sexuální praktiky pozemšťanů (Mating Habits of the Earthbound Human, The) role:: The Female's Friend (Lydia)
1999 -Odplata (Payback) role:: Pearl
1999 -Boxeři (Play It to the Bone) role:: Lia
1999 -Pravda zabíjí (True Crime) role:: Toy Shop Girl
1998 -Making Spirits Bright role:: Ling Woo
1997 -Ally McBealová (Ally McBeal) role:: Ling Woo
1997 -Za branami pekla (Gridlock'd) role:: Cee-Cee
1996 -High Incident role:: důstojník Whin
1996 -Jerry Maguire role:: Former Girlfriend

Jako producentka
2007 -Krycí jméno: Čistič (Code Name: The Cleaner)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Lucy Liu Junior Lucy Liu Junior | 15. června 2010 v 18:56 | Reagovat

Lucy Liu není 40, ale 42!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama